top of page

Welkom in de opleiding LAW!

Proficiat, je hebt de stap gezet naar de opleiding Logopedische en Audiologische Wetenschappen. Misschien voelt de universiteit nog wat nieuw en onwennig aan, maar met wat hulp van jouw docenten en medestudenten zal je snel jouw stekje vinden. Kom alvast naar de introductiedag! Het is er niet alleen gezellig, je krijgt er ook heel wat informatie over de opleiding en de studentenwerking. Tot gauw!

Afbeelding1.png
Afbeelding1.png

Introductiedag

De introductiedag is de eerste dag voorafgaand aan de start van het academiejaar. Op deze dag krijg je meer informatie over de faculteit en jouw opleiding en krijg je een rondleiding op de campus, georganiseerd door de studentenvereniging VLAK. Meer informatie over de introductiedag kan je hier vinden.

Eerste week

Goed begonnen is half gewonnen!

Op deze webpagina kan je alle informatie vinden over:

aankoop cursusmateriaal

hoe het onderwijs verloopt in het academiejaar

wegwijs in de campus

vragen over studeren

studentenverenigingen

beschikbare faciliteiten

social media

Z2016_135_039.jpg
Z2016_135_038.jpg

Jouw studieprogramma, lessenrooster en cursussen

De opleiding LAW bestaat uit 3 bachelor en 2 masterjaren. Het eerste jaar is een gemeenschappelijk jaar voor de studenten logopedie en audiologie. Vanaf 2e bachelor maak je een keuze voor de afstudeerrichting logopedie of audiologie. Jouw vakken uit het eerste jaar en een kijkstage zullen je helpen om deze keuze weloverwogen te maken.

Een overzicht van het studieprogramma kan je per jaar raadplegen via de studiekiezer. Voor de bachelorjaren klik je hier. Voor de masterjaren kan je hier terecht. Nadat je jouw afstudeerrichting (logopedie/audiologie) hebt aangeklikt kan je voor elk jaar apart de vakken, de daaraan gekoppelde studiefiches en lesgevers nalezen. Zo heb je alvast een idee wat er jou te wachten staat.


Jouw lessenrooster vind je terug in time-edit. Jouw cursussen zijn beschikbaar op UFORA.

Wegwijs op de campus

Kom je met het openbaar vervoer, de auto, de fiets of te voet naar campus UZ? Volgende pagina geeft jou alle mogelijkheden om je comfortabel naar de campus te verplaatsen.

Met dit campusplan hoef je niet langer te zoeken naar het juiste auditorium.

Afbeelding1.png
bottom of page